Izvor: Beta, 12.Apr.2010, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba Dali u Lafontenovom svetu u Novom Sadu

NOVI SAD, 12. aprila 2010. (Beta) - Izložba grafika "Dali u Lafontenovom svetu" biće otvorena večeras u Galeriji Poklon-zbirka Rajka Mamuzića u Novom Sadu.

Izložba je sastavljena od 12 grafika-bakropisa Salvadora Dalija koji su doradjeni akvarelom, a koje ilustruju basne Žana de Lafontena.

Medju njima su poznate basne kao što su "Gavran i lisica", "Konj i vuk", "Lavlji dvor", "Bolesni jelen", "Hrast i trska" i "Životinje obolele od kuge".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Izložba Dali u Lafontenovom svetu u Novom Sadu

Izvor: NaDlanu.com, 12.Apr.2010

NOVI SAD, 12. aprila 2010. (Beta) - Izložba grafika "Dali u Lafontenovom svetu" biće otvorena večeras u Galeriji Poklon-zbirka Rajka Mamuzića u Novom Sadu. Izložba je sastavljena od 12 grafika-bakropisa Salvadora Dalija koji su dorađeni akvarelom, a koje ilustruju basne Žana de Lafontena. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.