Izvor: iYupi.com, 13.Feb.2011, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVOR: CUNAMI U NAJAVI - UŠLI BOKI 13 I MILOŠ BOJANIĆ! ISPALI IZI I CUKIĆ! VIDEO!

Sprema se bura na Dvoru! Ozloglašeni provokatori su ušli u reality sa jednom misijom, da dignu gledanost, a izbor nije mogao da bude pogrešan, jer je pao na Bokija 13 i Miloša Bojanića. Njih dvojica su se peckali već u samom studiju. Njihov ulazak je propratila kontradiktorna reakcija publike, dok su im neki aplaudirali, drugi su ih izviždali. Ništa bolja situacija nije bila ni između Ćeranićke i Bojanića, koja je rekla: "Tipičan >> Pročitaj celu vest na sajtu iYupi.com << Miloš Bojanić. Laže..." Ispali su Dejan Cukić sa 37,74% glasova publike  i Izvorinka Milošević sa 42,05% glasova publike, jer je upravo njih publika nominovala za ispadanje.Najviše je od njihovog ispadanja profitirala Lepa Lukić, jer su joj oboje ostavili svoje preostale zlatnike. Izvorinka je imala samo 6 zlatnika, a Cukić čitavih 66, jer su ga kralj i kraljica dobro nagradili prošle nedelje kada je bio nadzornik. Sledi upade video klipa. Ćeranićka Ćemina podrška: Boki i Miloš u studiju: Ispadanje: Ulaze Boki i Milos na Dvor:
Pogledaj vesti o: Cunami

Nastavak na iYupi.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Dvor": Ulaze Boki 13 i Miloš Bojanić, izašli Dejan Cukić i Izvorinka

Izvor: Svet, 14.Feb.2011, 02:17

"Farma" se ponavalja. Jedan od najvećih sukoba u kojima su prštale najgore psovke, svađe i čak "seksualna uznemiravanja" bio je između Đusa i Firčija sa jedne strane i Miloša Bojanića sa druge. I ovaj put će izgleda da biti toga. Dva nova učesnika "Dvora" su bivši pobednik rijalitija "Farma"...

Nastavak na Svet...

Repriza Farme: Bojanić i Firči zajedno u Dvoru

Izvor: Vesti-online.com, 14.Feb.2011

Dva nova učesnika "Dvora“ su Miloš Bojanić, bivši pobednik "Farme“, i Boki 13, bivši učesnik ovog rijalitija i "Velikog brata“. Pošto su Đus i Firči već unutra, očekuje se repriza jednog od najvećih sukoba u dosadašnjim srpskim rijalitijima između njih dvojice s jedne i Bojanića...

Nastavak na Vesti-online.com...

Dvor: Ušli Boki 13 i Miloš Bojanić! Izbačeni Izvorinka i Cukić (Video)

Izvor: Svet plus, 14.Feb.2011

Farma ldquo; se ponavalja. Jedan od najvećih sukoba u kojima su prštale najgore psovke, svađe i čak bdquo;seksualna uznemiravanja ldquo; bio je između Đusa i Firčija sa jedne strane i Miloša Bojanića sa druge. I ovaj put će izgleda da biti toga.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.