Vulin: Zahvaljujući Vučićevoj hrabrosti izbegnut sukob ispred zgrade RTS-a

Izvor: Večernje novosti, 06.Nov.2019, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Zahvaljujući Vučićevoj hrabrosti izbegnut sukob ispred zgrade RTS-a

Vučić je pokazao zašto je predsednik i zašto će opet biti predsednik, rekao je Vulin Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je da je deo opozicije, koji je protestovao ispred zgrade RTS, pokušao da izazove sukob i haos, ali da je to izbegnuto zahvaljujući "ličnoj hrabrosti i autoritetu" predsednika Aleksandra Vučića.Komentarišući protest ispred zgrade RTS, gde je sinoć gostovao predsednik Vučić, na kojem je bio i lider Dveri Boško Obradović, Vulin je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ocenio da su "članovi DOS-a" pokušali da izazovu sukob, "da padne srpska krv i Beograd počne da liči na Kijev"."Vučić je sinoć pokazao zašto je predsednik i zašto će opet biti predsednik a Obradović zašto jeste i zašto će uvek i biti samo ulični siledžija. Vučić je naciji pokazao šta je sve uradio, a Obradović šta bi radio samo da je na vlasti. Vučić je stao ispred nacije, a Obradović se sakrio iza tri devojčice", rekao je Vulin.PROČITAJTE JOŠ: Vučić najavio zabranu starih automobila: Evo koje modele više nećemo smeti da vozimoOcenio je da je samo zahvaljujuci Vučićevoj ličnoj hrabrosti i autoritetu sukob izbegnut, ali da neki sledeći put možda neće biti tako."Za haos u Beogradu i Srbiji dovoljna je samo jedna budala. Jednom ljoticevci uvek ljoticevci", naveo je Vulin.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin: Zahvaljujući Vučićevoj hrabrosti izbegnut sukob

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Nov.2019

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin ocijenio je da je dio opozicije, koji je protestovao ispred zgrade RTS, pokušao da izazove sukob i haos, ali da je to izbjegnuto zahvaljujući "ličnoj hrabrosti i autoritetu" predsjednika Aleksandra Vučića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

SNS osudio sinoćnje postupke SzS-a ispred RTS-a

Izvor: RTS, 06.Nov.2019

Pojedini članovi i funkcioneri Srpske napredne stranke najoštrije su osudili sinoćnje ponašanje jednog od lidera SzS-a Boška Obradovića ispred RTS-a u vreme dok je predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao na toj televiziji. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.