Vučić sa bratom Andrejem i kumom pere pare i pljačka Srbiju

Izvor: Vesti-online.com, 22.Mar.2017, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vučić sa bratom Andrejem i kumom pere pare i pljačka Srbiju"

Predsednički kandidat pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je u sredu, na pres konferenciji u Skupštini Srbije, da Srbiju pljačkaju strane banke, tajkuni, strani investitori i partijski paraziti preko nameštenih tendera.

- Strane banke imaju najveće kamatne stope u Evropi i novac iznose iz zemlje, tajkuni duguju stotine miliona za porez državi, ali ipak najveća je partijska pljačka Srbije - rekao je Obradović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
On je optužio premijera Aleksandra Vučića da sa bratom Andrejem i kumom Nikolom Petrovićem ima zajednička preduzeća "preko kojih peru pare i ostvaruju ekstra profit".

Potpredsednik Dveri Predrag Mitrović rekao da je od 2002. godine do danas "proćerdano" 128 milijardi evra narodnih para.

On je precizirao da je od 2002. godine do 2013. godine iz Srbije nelegalnim putem izneto 53.708 milijardi dolara, i da je od 2008. do 2014. nezakonito potrošeno 59 milijardi evra o čemu, kako kaže, svedoči izveštaj DRI.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.