Održan 26. protest Jedan od pet miliona u Beogradu (VIDEO)

Izvor: Danas, 01.Jun.2019, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan 26. protest Jedan od pet miliona u Beogradu (VIDEO)

Vlast u Srbiji je uzdrmana i na staklenim je nogama, ali moramo svi da se ujedinimo kako bi se oduprli bezumlju, poručio je funkcioner Pokreta Dveri Jugoslav Kiprijanović na 26. protestu "Jedan od pet miliona" u Beogradu. Članak Održan 26. protest Jedan od pet miliona u Beogradu (VIDEO) se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opozicija opet protestovala u Beogradu

Izvor: Mondo, 01.Jun.2019

Protest opozicije "Jedan od pet miliona" održan je danas u Beogradu. Okupljeni šetali do zgrade RTS-a...Foto: Mondo/Stefan Stojanović..Protest je počeo obraćanjem funkcionera Dveri Jugoslava Kiprijanovića i glumca Branislava Lečića...Posle govora, učesnici protesta su se uputili u protestnu...

Nastavak na Mondo...

Izložbom u Beogradu najavljen deseti jubilarni ARLEM

Izvor: Danas, 02.Jun.2019, 00:02

Izložbom umetničkih fotografija "Umetnički karavn" na Cvetnom trgu u Beogradu najavljene su desete, jubilarne Ariljske letnje muzičke manifestacije (ARLEMM), koje će u Arilju biti otvorene 20. jula. Članak Izložbom u Beogradu najavljen deseti jubilarni ARLEM se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.