Nova Srbija najavila tužbu protiv Dveri

Izvor: Akter, 17.Mar.2015, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Srbija najavila tužbu protiv Dveri

Gradski odbor vladajuće stranke u Čačku Nove Srbije (NS) najavio je danas da će tužiti Dveri, koja je najveća opoziciona odbornička grupa u čačanskoj Skupštini zbog , kako navode, teških i nedokazanih optužbi čelnika Dveri protiv predsednika NS, kao i gradonačelnika Čačka Velimira i Vojislava Ilića koje su iznete na konferenciji za novinare

Dodaje se da će, umesto TV duela, na koji je sef odborničke >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << grupe i član Starešinstva Dveri Boško Obradović pozvao Iliće, on sve svoje optužbe protiv njih "moći da dokaže u nekoj od sudnica Osnovnog suda u Čačku".

NS je uverena da će dobiti sudski proces protiv Obradovića i ističe da će Ilići celokupan iznos koji budu od njega naplatili zbog povrede časti i ugleda uplatiti u humanitarne svrhe.

Dveri su na konferenciji za novinare u ponedeljak u Čačku zatražili ostavke gradonačelnika Čačka Vojislava Ilića i ministra za vanredne situacije u Vladi Srbije Velimra Ilića koje su optužil za "propadanje" Čačka, partijsko zapošljavanje i "bogaćenje preko politike".

Šef odborničke grupe i član Starešinstva Dveri, Boško Obradović rekao je na konfrerenciji za novinare da je stopa nezaposlenosti u tom gradu iznad 30 odsto, da sve veći broj mladih ljudi i porodica odlazi iz grada, da u ustanovama vladaju partijski direktoru i caruje partijsko zapošljavanje.

Obradović je ocenio da je grad u potpunosti zamro, da je za 19 godina koliko su Ilići na vlasti, narod osiromašio, a oni se sve više bogatili, a da niko ne sme da ih pita za poreklo imovine, niti da im ispita magistarske radove.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.