Nastavlja se represija pod komandom Hrkalovićeve

Izvor: B92, 18.Dec.2018, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nastavlja se represija pod komandom Hrkalovićeve"

Pokret Dveri, član Saveza za Srbiju, saopštio je da u subotu, 22. decembra u 18h izlaze na protest u Beogradu da se bore protiv nasilja i izvrtanja stvarnosti.

Kako su naveli, aktivista Dveri, Uroš Savić koji je sprečio direktora Turističke organizacije Pančevo da fotografiše i preti građanima na izbornom mestu u Lučanima danas je pozvan u policiju gde mu je uručena prijava za nasilničko ponašanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Režimu očigledno nije dovoljno što je juče Dijana Hrkalović, državna sekretarka MUP-a poslata u Lučane i što je tamo naređivala hapšenja opozicionih altivista na izborni dan već istu represiju nastavljaju i danas", naveo je pokret Dveri.

Iz Dveri su ocenili da su "po tumačenju SNS i njihove partijske sekretarke Hrkalović, nasilnici oni koji spreče izborne neregularnosti, a oni koji se voze u džipovima bez tablica, koji presreću ljude automobilima i prave paralelne spiskove su dobronamerni građani", poručivši da će se protiv takvog nasilja i izvrtanja stvarnosti boriti i izaći na protest u subotu u 18.00 u Beogradu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.