Ispred Skupštine mirno, manji broj građana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2020, 21:25

Ispred Skupštine mirno, manji broj građana

Nekoliko grupa građana okupilo se večeras oko 20 sati ispred Doma Narodne Skupštine, ali znatno manje nego prethodnih večeri.

Među okupljenima je i bivši član Dveri Srđan Nogo, koji je u medijima označen kao vođa nasilnih demonstracija zbog čega je privođen i saslušavan u Tužilaštvu.

Okupljeni, raspoređeni u nekoliko grupa, mirno stoje ili sede na platou ispred Skupštine, povremeno dovikuju "ua", a može se videti po koji transparent poput "stop >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << diktaturi", "mi ovo nismo birali"...

Manja grupa građana, uglavnom mladih, stoji uz postavljenu ogradu sa transparentima ispisanim porukama u kojima se zahteva oslobađanje uhapšenih tokom nemira u demonstracijama.

Saobraćaj je trenutno zatvoren u oba smera, a pripadnika policije nema ispred Skupštine.

Kao i prethodnih večeri, na ulazu iz Kosovske ulice je desetak "marica" i nekoliko policijskih vozila, kao i kola Hitne pomoći.

Takođe, ispred Skupštine je i veliki broj novinara, fotografa i snimatelja.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ispred Skupštine Srbije mirno, okupio se manji broj građana

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2020

BEOGRAD - Nekoliko grupa građana okupilo se večeras oko 20 sati ispred Doma Narodne skupštine, ali znatno manje nego prethodnih večeri.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.