I čačanski akcenat tema rasprave u Skupštini Srbije

Izvor: N1 televizija, 06.Dec.2016, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I "čačanski akcenat" tema rasprave u Skupštini Srbije

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da imitirajući šefa poslaničke grupe Dveri Boška Obradovića kako izgovara reč "bežite" nije imao nameru da uvredi ljude iz Čačka zbog njihovog govora.

On je tokom rasprave u Skupštini Srbije rekao da je priča "o tome noćas izmišljena" iako njegova kritika nije imala nikave veze sa čačanskim akcentom već sa "siledžijskim ponašanjem" Obradovića u Skupštini.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
"Čačani su dobri ljude koji su ukazivali na vas i vaše slidžijsko ponašanje, naročito prema ženama. Ja sam samo upozorio da ne radite to, zato sam ponovio vaše reči na način na koji ste tada kada ste tukli onu ženu u Skupštini (posle izbora u RIK-u) izgovorili i želeo sam da vas upozorim i da imate u vidu da to ne ide baš tako", kazao je Vučić odgovarajući na kritike poslanika Dveri.

On je rekao da ako je to uvreda onda moli sve da prihvate njegovo izvinjenje.

Obradović se ranije danas izvinio Vučiću što mu se obratio juće na "čačanskom akcentu" jer je očigledno da više voli nemački jezik.

"Možda vam baš zato smeta jer su svi ustanci i bune kretali iz tog kraja", naveo je Obradović u Skupštini Srbije.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić Obradoviću: Ne glumatajte, ništa ne znate!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Dec.2016

"Prestanite s tim glumatanjem, niti imate veze sa srpstvom, niti sa Srbijom, niti s njenom budućnošću, niti bilo šta znate o ekonomiji, rezultatima i brojevima", rekao je premijer Aleksandar Vučić na primedbe Boška Obradovića iz Dveri u utorak u Skupštini...- Domaći privrednici napreduju,  pa...

Nastavak na Vesti-online.com...

VUČIĆ VS OBRADOVIĆ U SKUPŠTINI: Sevale VARNICE zbog REČI BEŽITE!

Izvor: Kurir, 06.Dec.2016

...On je tokom rasprave u Skupštini Srbije rekao da je priča "o tome noćas izmišljena" iako njegova kritika nije imala nikave veze sa čačanskim akcentom već sa "siledžijskim ponašanjem" Obradovića u Skupštini.."Čačani su dobri ljude koji su ukazivali na vas i vaše slidžijsko ponašanje,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.