Dveri skupljaju potpise za smenu predsednika

Izvor: S media, 03.Okt.2011, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dveri" skupljaju potpise za smenu predsednika

Aktivisti pokreta "Dveri" započeli akciju prikupljanja potpisa za smenu predsednika Srbije Borisa Tadića.

Niški ogranak organizacije "Dveri" saopštio je danas da su počeli akciju prikupljanja potpisa za smenu predsednika Srbije Borisa Tadića.

Sekretar Miodrag Radenković je kazao novinarima da stanje u Srbiji nije poboljšano od izbora Tadića do danas, te da je njegova politika "i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << EU i Kosovo" doživela poraz.

Niš: Preteće poruke "Dverima"

Dveri: Pobeda porodične Srbije

Desničari: Nećemo šetati ako država zabrani "Paradu ponosa"!

Radenković je predsednika Srbije optužio za kontrolu parlamenta, vlade i medija, kao i da je više angažovan kao predsednik partije nego države.

Cilj udruženja je da u akciji, koja je je započela u celoj Srbiji, prikupe 100.000 potpisa građana, rekao je Radenković.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Dveri,   Boris Tadić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Dveri skupljaju potpise za smenu Tadića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2011

NIŠ -..Niški ogranak organizacije Dveri saopštio je danas da su počeli akciju prikupljanja potpisa za smenu predsednika Srbije Borisa Tadića...Sekretar Miodrag Radenković je kazao novinarima da stanje u Srbiji nije poboljšano od izbora Tadića do danas, te da je njegova politika "i EU i Kosovo"...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.