Izvor: JUGpress.com, 01.Dec.2019, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri razljutilje Savet za zdravstvo vranjskog SNS

VRANJE

Kampanja ozloglašenog pokreta Dveri, predvođena ideologijom Ljotićevca Boška Obradovića, koja sem širenja laži i obmana, nema ništa normalno da ponudi javnosti, nastavlja svoju destruktivnu misiju iznošenjem neistina o navodnom ukidanju „ Rosa škole roditeljstva” u Zdravstvenom centru Vranje, navodi se u saopštenju Saveat za zdravstvo vranjskog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << SNS .

” U svom bednom pokušaju da naruše ugled ove zdravstvene ustanove i njenog rukovodstva, ovi društveni paraziti samo još dublje tonu u svoje laži i besmislice. Svako iole normalan i društveno odgovoran čovek zna da bi i sama pomisao o njenom ukidanju bila potpuno bezumna i idiotska, što upravo karakteriše potpisnike saopštenja pokreta Dveri.

Politika koju sprovodi Srpska napredna stranka je društveno odgovorna politika. Škola roditeljstva radi i pored velikih finansijskih poteškoća koje je ZC Vranje nasledio zbog bahatosti i neodgovornog odnosa nekadašnjih štetočina koje su vodile ovu ustanovu. Sada ovi potonji, njima slični, koji nikada neće ni biti u prilici da budu deo vlasti, pišu neistinita, populistička saopštenja, u nastojanju tek da se oglase da tako marginalni, društveno štetni i nepodržani od naroda, još negde parazitiraju i figuriraju na političkoj sceni.

U situaciji kada je jedan od najvećih problema današnjeg društva negativan prirodni priraštaj, kreiranjem ozbiljne, društveno odgovorne populacione politike, kroz sprovođenje brojnih podsticajnih mera, rezultati već postaju vidljivi. U prilog tome govori i činjenica da je u Vranju ove godine rođeno 88 beba više u odnosu na prošlu godinu.

S druge strane, neko ovakvim saopštenjima, plasiranim u žutim kvazi medijima, još jednom samo dokazuje nepostojanje bilo kakve ideje i programa. Valjda im zato i ostaje samo to da se s vremena na vreme oglašavaju motornim testerama, vešalima, targetiranjem predsednika države, fizičkom blokadom javnog medijskog servisa i beznačajnim idiotskim saopštenjima i performansima nad kojima se normalan svet zgražava”, navodi se u saopštenju koje prenosimo u integralno verziji.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.