Dveri: Obradović se neće pozvati na poslanički imunitet

Izvor: B92, 22.Maj.2020, 15:00

Dveri: Obradović se neće pozvati na poslanički imunitet

Pokret Dveri saopštio je da se njihov lider Boško Obradović neće pozivati na poslanički imunitet.

Pokret Dveri saopštio je da je lider ovog pokreta i narodni poslanik Boško Obradović dobio poziv Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu da u četvrtak 28. maja dođe na saslušanje u svojstvu osumnjičenog zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i navodi da će se Obradović odazvati pozivu i da se neće pozivati na poslanički imunitet.

Srpski pokret Dveri, navodi da se raduje dokazivanju istine o onome što se, kako kažu, zaista desilo 8. maja na protestu ispred Doma Narodne skupštine i očekuje odbacivanje krivične prijave protiv Boška Obradovića i druge trojice osumnjičenih.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.