Petrović kandidat za predsednika TSS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2015, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović kandidat za predsednika TSS

Generalni direktor Kompanije "Dunav osiguranje" Mirko Petrović zvanično je kandidat za predsednika Teniskog saveza Srbije (TSS).

Petrović je odlučio da se kandiduje za tu funkciju posle brojnih i dugih konsultacija s predstavnicima klubova i pojedincima.

Ako je dilema oko kandidature nekad i postojala, otklonjena je kada je podrška stigla i od najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Konferencija za medije povodom kandidature Mirka Petrovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za predsednika TSS biće održana u četvrtak, 9. aprila, od 12 sati u sedištu Kompanije "Dunav osiguranje" (Makedonska 4).

Pored Petrovića, novinarima će se obratiti i potpredsednik TSS Goran Đoković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Petrović otkrio ideje za rad u TSS: Vajda bi radio sa juniorima

Izvor: Blic, 09.Apr.2015, 12:09

Generalni direktor kompanije "Dunav osiguranje" Mirko Petrović, kandidat za predsednika Teniskog saveza Srbije, izneo je plan i program koji želi da sprovede...Petrović je odlučio da se kandiduje za tu funkciju posle brojnih i dugih konsultacija s predstavnicima klubova i pojedincima, a ako je dilema...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.