Lokalizovan požar u centru Beograda

Izvor: B92, 30.Jan.2014, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokalizovan požar u centru Beograda

Beograd -- Lokalizovan požar koji je između 15 i 16 časova izbio u centru Beograda u jednoj od kancelarija Dunav osiguranja u Makedonskoj ulici preko puta "Staklenca".

Načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu Rade Marković kaže da je požar lokalizovan i da nema povređenih.

Požar je izbio na drugom spratu zgrade u kojoj se nalaze poslovne prostorije Dunava. Na mesto požara je izašlo 7 vatrogasnih kola, a saobraćaj je bio blokiran.

Marković >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je kazao da je požar izbio oko 15 sati, da su gorele dve kancelarije površine 30 metara kvadratnih i da je intervenisalo sedam vatrogasnih voziila i 29 vatrogasaca. "Požar je lokalizovan. Nema povređenih, evakuisana je jedna žena. U toku je odimljavanje - provetravanje prostorija", rekao je on. Iz zgrade je izlazio gust dim, koji je privlačio pažnju velikog broja građana koji su se u vreme popodnevnog špica zatekli na Trgu Republike.

Pozar u Makedonskoj pic.twitter.com/Dh9UuNDaY9

— Aleksa (@superguta) January 30, 2014
Pogledaj vesti o: Dunav osiguranje

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar na Trgu Republike

Izvor: Blic, 30.Jan.2014

Gori zgrada u kojoj se nalaze Dunav osiguranje i Alfa banka u Makedonskoj ulici, preko puta Staklenca. Požar je izbio na trećem spratu zgrade oko 16.20 sati. Vatrogasci su stigli sa šest vozila..Na licu mesta nalazi se šest vatrogasnih vozila, a vatrogasci su uspeli da uđu u prostoriju u kojoj je...

Nastavak na Blic...

Požar u Makedonskoj u Beogradu

Izvor: Mondo, 30.Jan.2014

Na drugom spratu zgrade Dunav osiguranja u centru Beograda izbio je požar. Prilikom spasavanja jedan policajac se..

Nastavak na Mondo...

Požar u centru Beograda

Izvor: RTS, 30.Jan.2014

Požar u zgradi Dunav osiguranja u centru Beograda. Nema povređenih. Iz zgrade se vije gust dim. Nema povređenih, rečeno je u MUP-u...Požar u zgradi Dunav osiguranja u centru Beograda. Nema povređenih. Iz zgrade se vije gust dim...Požar u jednoj kancelariji zgrade u Makedonskoj ulici 4, kod Trga...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.