Dunav osiguranje odobrava popuste do 31. januara

Izvor: GdeInvestirati.com, 15.Dec.2014, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dunav osiguranje odobrava popuste do 31. januara

BEOGRAD - Kompanija Dunav osiguranje će u susret predstojećoj zimskoj sezoni, od danas do 31. januara, odobravati popuste prilikom zaključivanja polise putničkog zdravstvenog osiguranja, paketa putnog osiguranja, kao i na cene drugih usluga.

Na više od 600 prodajnih mesta kompanije širom Srbije, prilikom zaključivanja individualnih, grupnih i porodičnih ugovora o putničkom zdravstvenom osiguranju, odobravaće se popusti.

To su: 10 odsto >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << na premiju putničkog zdravstvenog osiguranja za poslovna ili turistička putovanja u inostranstvo, koja u kontinuitetu ne traju duže od 30 dana, kao i 15 odsto na premiju osiguranja paketa putnog osiguranja ukoliko osiguranik zaključi samo osnovno pokriće, a 20 odsto popusta na premiju osiguranja pri ugovaranju jednog ili oba dopunska pokrića.

Pravna ili fizička lica koja sklope navedene polise ostvaruju i mogućnost da uz popuste, ukoliko se polise zaključuju na period od godinu dana, ugovore i sledeće vrste osiguranja: osiguranje građevinskih objekata (nastanjenih i nenastanjenih stanova i kuća) od opasnosti požara i nekih drugih opasnosti sa 10 odsto popusta na premiju osiguranja, kao i osiguranje stvari domaćinstva (od rizika požara i drugih opasnosti) sa 10 odsto popusta na premiju osiguranja.

Odobravanjem ovih popusta kompanija Dunav osiguranje izlazi u susret pojačanom interesovanju za pojedinim osiguravajućim uslugama tokom zimske sezone, pokazujući da slogan "Prijatelj ostaje prijatelj" predstavlja postojanu devizu njenog dugogodišnjeg poslovanja.

Detaljnije informacije o važećim popustima moguće je dobiti u svim prodajnim mestima kompanije, besplatnim pozivanjem Kontakt centra na broj 0800 386 286, ili na sajtu www.dunav.com, saopštilo je Dunav osiguranje.

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Povezane vesti

Zimski praznici u znaku popusta „Dunav osiguranja“

Izvor: B&F Online, 15.Dec.2014

U susret predstojećoj zimskoj sezoni, od danas, 15. decembra, do 31. januara 2015. godine, „Dunav osiguranje“ odobravaće popuste prilikom zaključivanja polise putničkog zdravstvenog osiguranja, paketa putnog osiguranja, kao i na cene drugih usluga u bogatoj paleti ove kuće.   Na više od 600...

Nastavak na B&F Online...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.