Zimsko računanje vremena od 26.oktobra

Izvor: Blic, 07.Okt.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimsko računanje vremena od 26.oktobra

Zimsko računanje vremena počinje u nedelju, 26. oktobra, u 3 sata ujutru, pomeranjem časovnika za jedan čas unazad, saopšteno je danas iz Direkcije za mere i dragocene metale Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja.



Zimsko računanje vremena završava se tako što se pomeranjem za jedan čas unazad, vreme u tri sata računa kao dva sata, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kazaljke sat unazad od 26. oktobra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2008, 02:37

BEOGRAD - Zimsko računanje vremena počinje u nedelju, 26. oktobra, saopšteno je iz Direkcije za mere i dragocene metale Ministarstva ekonomije...U nedelju, 26. oktobra, u 3 sata ujutru, treba pomeriti kazaljke časovnika za jedan sat unazad.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.