Žena teško povređena, pala sa motora

Izvor: Mondo, 11.Jun.2017, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena teško povređena, pala sa motora

U Beogradu se tokom noći dogodilo šest saobraćajnih nezgoda, u kojima je osam osoba lakše povređeno, dok je jedna žena (29) zadobila teže povrede prilikom pada sa motora.

Foto: MONDO, Marija Atanacković

"U udesu koji se u 1.15 dogodio kod Starog sajmišta, ženska osoba je teže povređena. Ona je zadobiila otvoren prelom skočnog zgloba prilikom pada sa motora, dok je muškac (30) zadobio ortopedske povrede", rekla je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Nada Macura.

Jutros u 6.48 u sudaru automobila i tramvaja lakše je povređen muškarac.

U saobraćajnoj nezgodi u 3.43 kod Ušća, na Novom Beogradu, u blizini Skejt parka lakše je povređen muškarac.

"U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 00.53 na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Kneza Miloša lakše su povređene dve osobe, dok je jedna osoba lakše povređena sinoć u 23.14 na uglu ulica Cara Dušana i Kapetan Mišina", dodala je Macura.

U 19.59 u udesu na Smederevskom putu lakše su povređene dve osobe.

"Hitna pomoć imala je 120 intervencija, od kojih je 32 bilo na javnom mestu", kazala je Macura.

Ona je rekla da su se od hroničnih bolesnika najviše javljali hipertenzičari.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.