Završena popravka magistralnog cevovoda

Izvor: RTS, 21.Sep.2019, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena popravka magistralnog cevovoda

Završena je popravka magistralnog cevovoda u Karnegijevoj ulici i počeli smo sa puštanjem vode i sistem, napisao je na Fejsbuku zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, pre oko sat vremena.
Do havarije na cevovodu u Karnegijevoj došlo je u petak rano ujutro, što je izazvalo poplavu po okolnim ulicama.

Veliki broj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Beograđana na Paliluli i u Starom gradu ostao je tada bez vode.
"Građani koji žive u blokovima između ulica Kraljice Marije, Starine Novaka, Cvijićeve i Ruzveltove imaće pijaću vodu u narednih dva sata, dok se cevi napune. Dvadeset cisterni sa vodom koje su raspoređene u tom kraju biće na ulicama, za svaki slučaj, do 15.00 sati", napisao je Goran Vesić na Fejsbuku.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Saniran kvar na uglu Karnegijeve i Kraljice Marije, stabilizacija snabdevanja u narednih par sati

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Sep.2019

Javno-komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" saopštilo je danas da je saniran kvar na uglu ulica Кarnegijeve i Кraljice Marije i da će doći do stabilizacije vodosnabdevanja u naredih par sati, a da su ekipe tog preduzeća nakon više od 24 sata sanirale defekt na tom magistralnom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.