Zavisnici od putovanja i Instagrama, stigla nova aplikacija za vas!

Izvor: NovaEnergija.net, 09.Avg.2017, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavisnici od putovanja i Instagrama, stigla nova aplikacija za vas!

Lonely Planet“ ima novu aplikaciju za sve ljubitelje putovanja koja se zove jednostavno – “Trips“ i koristi dizajn sličan Instagramu gde prikazuje fotografije sa egzotičnih destinacija.
Ideja je da se čestim putnicima ponudi jednostavan način da dele svoja iskustva sa putovanja i otkriju nove destinacije širom sveta.
Ipak, Instagram već ima dovoljno “svetskih putnika“ koji ovu mrežu koriste za objavljivanje fotografija i prate ih milioni ljudi. >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net <<
Baš kao na Instagramu, i na aplikaciji Trips imate opciju da dva puta kliknete i lajkujete određenu fotografiju.
Inače, ovo je druga aplikacija portala „Lonely Planet“ – prva je Guides koja nudi savete o određenim lokacijama, a preuzelo ju je preko milion ljudi, tako da se sličan uspeh predviđa i novoj aplikaciji.
Izvor: B92

Nastavak na NovaEnergija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.