Izvor: B92, 22.Jan.2010, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 13 kilograma marihuane

Beograd -- Beogradska policija je, na prelazu Batrovci, zaplenila je 13 kilograma marihuane i tako presekla još jedan kanal krijumčarenja iz Crne Gore, saopštio je MUP.

Precizirano je da je zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo neovlašćene proizvodnje i trgovine narkoticima, policija uhapsila državljanina Crne Gore Ranka Kneževića (53) i Dejana Brkovića (22) iz Beograda.

Osumnjičeni Knežević i Brković, kako navodi MUP, su u dužem vremenskom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << periodu nabavljali marihuanu na teritoriji Crne Gore, da bi je potom, u specijalno napravljenom bunkeru u vozilu Folksvagen pasat karavan, slovenačkih registarskih oznaka, prebacivali preko Srbije i zemalje u okruženju, ka zapadnoj Evropi.

Dodato je da će osumnjičeni, uz krivičnu prijavu, biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjeno 13 kg marihuane

Izvor: Večernje novosti, 21.Jan.2010, 18:45

Zajedničkom akcijom carine i policije, na graničnom prelazu sa Hrvatskom, Batrovci sprečen je pokušaj krijumčarenja 13 kilograma marihuane "skank", saopštila je danas Uprava carine

Nastavak na Večernje novosti...

Zaplenjeno 13 kilograma marihuane

Izvor: RTS, 21.Jan.2010

Sprečen pokušaj krijumčarenja 13 kilograma marihuane "skank", zajedničkom akcijom carine i policije. Slovenački državljanin, uhvaćen u pokušaju krijumčarenja droge, na graničnom prelazu Batrovci, predat istražnim organima...Zajedničkom akcijom carine i policije, na graničnom prelazu Batrovci,...

Nastavak na RTS...

Napao bivšu ženu na poslu

Izvor: Glas javnosti, 22.Jan.2010

KIKINDA - Policija je uhapsila Zorana Kneževića (41) iz Banatskog Velikog Sela zbog toga što je pogrdnim rečima vređao i pokušao da udari bivšu suprugu na njenom radnom mestu iako ima sudsku zabranu pristupa bliže od 100 metara oko mesta stanovanja i zaposlenja bivše supruge, saopštila je Policijska...

Nastavak na Glas javnosti...

Uhapšen tehnički direktor "Ikarbusa"

Izvor: RTS, 22.Jan.2010

Policija uhapsila tehničkog direktora "Ikarbusa" Dragića Dragojlovića, koji će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu. ..U nastavku akcije za suzbijanje korupcije, policija je uhapsila Dragića Dragojlovića (1952), tehničkog direktora preduzeća "Ikarbus" iz...

Nastavak na RTS...

Zaplenjeno 13 kilograma marihuane

Izvor: Danas, 22.Jan.2010

Policija u saradnji sa Upravom carine presekla je kanal krijumčarenja marihuane iz Crne Gore, preko Srbije ka zemljama zapadne Evrope i zaplenila oko 13 kilograma marihuane, saopštila je policija.

Nastavak na Danas...

Zloupotreba položaja

Izvor: Kurir, 23.Jan.2010, 01:20

U nastavku akcije na suzbijanju korupcije, beogradska policija uhapsila je Dragića Dragojlovića (58), tehničkog direktora preduzeća „Ikarbus“ iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.