Zajedno u proboj režimskog medijskog mraka!

Izvor: Vostok.rs, 29.Maj.2011, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajedno u proboj režimskog medijskog mraka!

29.05.2011. - Nacionalni elektronski koridor

Ovo je prilika da zajedno kreiramo istorijski poduhvat koji šape vlasti ne mogu dohvatiti.

Dragi, prijatelji, saborci, čitaoci...

Ovom prilikom Vas obaveštavamo da smo u proteklih 24 sata pretrpeli gotovo neshvatljiv udar na naš server i sajt. O snazi napada govori činjenica da je izveden sa oko 5000000 pristupa istovremeno! To znači da sa sigurnušću možemo konstatovati da je akciju koordinirala neka >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << vrlo ozbiljna državna institucija ili moćna obaveštajna služba. Međutim, ako bilo ko misli da će nas ovime zaplašiti grdno se vara.

Samo zahvaljujući vrhunskoj stručnosti i požrtvovanosti naših programera koji su danonoćno odbijali napade na naš server uspeli smo da sajt, za sada, održimo. Iako je ulaz na njega izuzetno usporen (ulaz na stranicu traje dva do tri minuta), sajt ipak funkcioniše.

Internet prezentacija Dveri ovih dana beleži ogroman broj poseta. Taj broj poseta, iako je pristup sajtu usporen, raste iz sekunda u sekund.

Nalazimo se u vremenu kada su gotovo svi elektronski mediji u nebivalom mraku i potpuno blokirani za bilo kakvu nacionalnu misao i aktivnost. Jedini ozbiljan preostali prostor gerilskog medijskog otpora režimskom totalitarizmu za sada je moguć samo preko medija koga još uvek u potpunosti ne mogu kontrolisati. To je Internet.

Poziv svim Srbima sveta

Pozivamo sve Srbe, ma gde se nalazili, koji imaju pristup slobodoljubivim sajtovima, blogovima i forumima, pojedincima na forumima i i posebno grupama na fejsbuku, tviteru i jutjubu da u narednim danima samoinicijativno preuzimaju najbitnija dešavanja i vesti sa sajta Dveri i korake koje slede u kontekstu najnovijih dešavanja povodom hapšenja generala Ratka Mladića.

Organizovanija saradnja i elektronska razmena u ovom teškom , ali otrežnjujućem istorijskom trenutku među posećenim nacionalnim, antiglobalističkim i slobodarskim sajtovima je neophodan uslov snažnijeg otpora režimu koji je izgubio svaki moralni kompas i koji što pre treba da ode na smetlište istorije.

Iako se svim silama trude da zatvore internet za svaku drugačiju misao, ovaj medij još uvek zauzima značajno učešće u informisanju, posebno među mladim ljudima. Tu činjenicu treba mnogo više koristiti nego što je to do sada bio slučaj. To je gerilski medijski recept za početak kraja i konačno slamanje antisrpskog režima Borisa Tadića.

Dani koji su pred nama su jedinstvena prilika da slobodoljubiva javnost zajedno kreira jedan istorijski poduhvat ka kome šape vlasti u Srbiji još uvek ne mogu dosegnuti. Zajedno smo stvrili i još uvek stvaramo ozbiljnije nacionalno javno mnjenje odnosno medij koji će koliko toliko moći da parira medijskom mraku i jednoumlju kojem smo svedoci. To je elektronski nacionalni koridor.

Ukoliko prepoznajete u ovome začetak ozbiljne nacionalne inicijative – pridružite nam se! To je prvi korak u formiranju elektronske nacionalne mreže kao vida sinhronizovanije i organizovanije nacionalne borbe protiv sadašnjeg režimskog totalitarizma.

Svi oni koji budu raspoloženi za saradnju pozvani su već od danas da preuzimaju potpuno slobodno naša saopštenja, ili nama šalju svoje informacije sa terena.

Šalji dalje do pobede!

Materijale šaljite na kontakt@dverisrpske.com sa naznakom: Za nacionalni elektronski koridor

Izvor: dverisrpske.com

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.