Zagorka Dolovac na forumu u Sankt Peterburgu

Izvor: RTS, 07.Jun.2019, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagorka Dolovac na forumu u Sankt Peterburgu

Republički javni tužilac Zagorka Dolovac učestvuje na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu, na kome je danas govorila zajedno sa Generalnim tužiocem Ruske Federacije, Jurijem Čajkom, u sesiji: "Zaštita prava investitora kao potsticaj ekonomskog razvoja".

Zagorka Dolovac je u svom obraćanju istakla značaj organa za sprovođenje zakona i pravosudnih organa u obezbeđivanju vladavine >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prava, kao okvira za investicije i ekonomski razvoj, saopšteno je iz Republičkog javnog tužilaštva.
Takođe, Zagorka Dolovac se sastala i da Generalnim tužiocem Ruske Federacije Jurijem Čajkom, na kome je istaknuto da će Republičko javno tužilaštvo Republike Srbije nastaviti da ostvaruje odličnu saradnju i prijateljske odnose sa Generalnim Tužilaštvom Ruske Federacije, čemu je ruski Generalni tužilac dao punu podršku.
Zaključeno je da ovakvi susreti i učešće na međunarodnim skupovima, kao i bilateralni sastanci, koji se redovno održavaju u skladu sa Memorandumom o saradnji i Programima saradnje između tužilaštava Srbije i Rusije, doprinose kako razmeni stručnih iskustava, tako i jačanju međusobne saradnje.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.