Za privatizaciju Studija B stigla jedna ponuda

Izvor: Akter, 13.Avg.2015, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za privatizaciju Studija B stigla jedna ponuda

Na javni poziv za privatizaciju Javnog radiodifuznog preduzeća Studio B stigla jedna ponuda, saopštila je danas Agencija za privatizaciju Srbije

Kako se navodi, komisija za privatizaciju Studija B je na prvoj sednic konstatovala da je pristigla prijava za učešće dostavljena u skladu sa javnim pozivom i zakonskim propisima i jednoglasno je donela odluku da prijavu uslovno odobri, dok se ne izvrši provera u vezi sa uplatom depozita i podacima o ponuđaču.

Vreme i >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << mesto održavanja druge sednice Komisije za otvaranje ponuda biće naknadno saopšteno.

Javni poziv za prikupljanje ponuda za privatizaciju regionalne televizije Studio B objavljen je krajem juna, a rokovi za dostavljanje ponuda su nekoliko puta produžavani. Vlasnik Studija B je Grad Beograd, a procenjena vrednost kapitala te medijske kuće je 528.626 evra.

Skupština Begrada usvojila je odluku da se Studio B ponudi na prodaju za 51 odsto procenjene vrednosti, ako ta gradska informativna kuća ne bude privatizovana do 1. novembra.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.