Za bezbrižan odmor tu je AMS Osiguranje

Izvor: NovaEnergija.net, 12.Avg.2017, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za bezbrižan odmor tu je AMS Osiguranje

Želeli biste da predstojeće dane provedete u inostranstvu, ali ste pod stresom da se nešto može dogoditi vama ili vašim najbližima? Odabirom kvalitetnog Putnog zdravstvenog osiguranja zaštitićete se od neželjenih finansijskih gubitaka i sebi i svojim najmilijima obezbediti bezbrižan odmor kakav zaslužujete. Putujte potpuno rasterećeni i sigurni, a brigu o vašem zdravlju i zdravlju vaše porodice prepustite stručnom i profesionalnom timu AMS Osiguranja.


Iznenadna >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << bolest ili nezgoda mogu biti sastavni deo odmora, ali su troškovi lečenja u inostranstvu veliki i često premašuju vaš budžet. Zato je pametno osigurati se na vreme.
Mislimo na vas i na vaš budžet i zato vam nudimo najpovoljnije cene i usluge na našem tržištu.
U AMS Osiguranju možete zaključiti polisu Putnog osiguranja online, putem webshop-a, i tako uštedeti svoje dragoceno vreme, ali i novac. Jer samo u promotivnom periodu, ukoliko se odlučite da ovim putem ugovorite Putno osiguranje, nudimo vam čak 30% popusta na premiju osiguranja! Tako ćete za samo 735 dinara, koliko košta premija za individualnu polisu za sedam dana boravka na teritoriji Evrope, uz uračunati popust, biti zaštićeni od skupih troškova usled hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja. Ovo predstavlja pravu pogodnost onima koji na odmor idu porodično, jer u tom slučaju premija iznosi svega 1.617 dinara za isti vremenski period.
Dok ste na putu, ne zaboravite da osigurate i vaš stan ili kuću. Nudimo vam mogućnost da po pristupačnim cenama osigurate svoj dom od brojnih rizika, a ukoliko odaberete da osigurate i stvari u vašem domu, ostvarujete pravo na dodatnih 10 odsto popusta na celokupnu premiju osiguranja, čime je vaš budžet dodatno rasterećen.
Ne dozvolite da vas neplanirani događaji iznenade, već brigu prepustite AMS Osiguranju, jer je nama osiguranik na prvom mestu. Posetite nas u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim i stručnim osobljem posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića, u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.
Za više informacija pozovite nas na broj 0800-009-009 ili pogledajte našu internet prezentaciju na sajtu www.ams.co.rs.

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.