Za Dan grada defile „fića“ i izložba cveća

Izvor: Blic, 30.Maj.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Dan grada defile „fića“ i izložba cveća

Turistička organizacija Loznice (TOL) predstavila je kalendar manifestacija planiranih do kraja ove godine kako bi se građani i turisti lakše snalazili i odabrali ono što ih zanima.

Prema rečima Milene Konić, direktorke TOL, cilj promocije ovog kalendara je da se podstaknu i turističke agencije na razvoj receptivnog turizma, a istovremeno da se utiče na vlasnike ugostiteljskih objekata da svoju ponudu obogate dodatnim sardžajima, po ugledu na one koji to već rade. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Ono što Lozničane i sve goste ovog dela Zapadne Srbije očekuje već tokom juna to je manifestacija "Mićini i Verini dani”, koja se održava od 10. do 12. juna, kada će svečano biti otvorena renovirana galerija u kojoj su smeštena umetnička dela Miće Popovića i njegove supruge Vere, koncert dečjeg folklora KUD "Karadžić”, proslava 16. juna, dana grada Loznice, kada će biti organizovani i defile starih "fića” i izložba cveća. Tradicionalno "Vidovdansko pričešće”, 27. juna organizovaće Udruženje književnika Srbije i loznička podružnica, a polovinom juna planirana je i Gljivarijada u Banji Koviljači. U drugoj polovini meseca po prvi put će u Tršiću biti organizovana manifestacija "Dodole”.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.