Vučić sa studentima FON-a

Izvor: RTS, 19.Mar.2016, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa studentima FON-a

Predsednik Vlade Aleksandar Vučić sastao se u Vladi sa studentima Fakulteta organizacionih nauka, koji su osvojili prvo mesto na prestižnom svetskom takmičenju u Montrealu.
Premijer je studentima poručio da su Srbiji potrebni znanje i energija kakvi su njih doveli na pobednički tron.

Istakao je da će Vlada Srbije sa lakoćom da pomogne koliko može i naglasio da kad država pomaže, nikad >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nije malo.
Uz ovake mlade ljude Srbija ima budućnost, rekao je Vučić.
Studenti FON-a pobedili su timove 11 najprestižnijih svetskih biznis univerziteta na takmičenju "McGill Management International Case Competition" u rešavanju poslovne studije slučaja.
Studenti su najavili da se sledeće takmičenje u reššavanju studije slučaja održava u Beogradu u aprilu i pozvali premijera da ga otvori.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.