Vremenska prognoza za ponedeljak 19. mart

Izvor: BKTV News, 19.Mar.2018, 07:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vremenska prognoza za ponedeljak 19. mart

Saznajte kakvo nas vreme očekuje danas!

U Srbiji će danas biti osetno hladnije sa pojavom jutarnjih mrazeva i dnevnom temperaturom znatno ispod prosečnih vrednosti. Početkom sedmice na severozapadu Srbije i na planinama, a od srede do petka u svim krajevima Srbije, padaće sneg.

Foto: RHMZ printcsreen

Vreme će biti oblačno, na severozapadu i na planinama sa snegom uz stvaranje manjeg, a na planinama iz povećanje postojećeg snežnog pokrivača. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Na istoku će padati i kiša i sneg, a u centralnim i južnim krajevima kiša koja će uveče i tokom noći prelaziti u susnežicu i sneg.

Foto: RHMZ printcsreen

U Banatu, Sremu, Mačvi i Timočkoj Krajini očekuje se lokalna pojava kiše koja će se lediti na tlu.

Foto: RHMZ printcsreen

Vetar će biti slab i umeren, na severu Srbije severnih pravaca, u ostalom delu južni i jugoistočni, a na jugu Banata povremeno i jak, uveče u celoj zemlji u skretanju na severozapadni pravac i slabljenju.

Foto: RHMZ printcsreen

Najniža temperatura od minus 3 C, na severu, do 7 C na jugu, a najviša dnevna od 0 C, na severu i u Timočkoj Krajini, do 10 C koliko će biti u južnim krajevima.

Foto: RHMZ printcsreen

U Beogradu će biti oblačno i hladno, tokom dana povremeno sa kišom, koja će uveče i noću prelaziti u susnežicu i sneg. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, uveče u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatra 2 C, najviša dnevna oko 5 C.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sneg već pada, a prognoza za ovu sedmicu je "sumorna"

Izvor: B92, 19.Mar.2018

U Srbiji od jutros pada sneg. Kako kažu meteorolozi, biće ga i kada nam, bar kalendarski, stigne proleće. Sneg od jutros pada i u Beogradu. RHMZ je ranije upozorio da će početkom sedmice na severozapadu Srbije i na planinama, a od srede do petka u svim krajevima Srbije, padati sneg.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.