Vremenska prognoza za petak, 12. septembar

Izvor: NaDlanu.com, 12.Sep.2014, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vremenska prognoza za petak, 12. septembar

U Srbiji danas promenljivo oblačno, ponegde sa kišom, pljsukovima i grmljavinom, naročito u severnim predelima, dok će u košavskom području i na istoku i jugoistoku zemlje biti uglavnom suvo.

Duvaće slab do umeren, u Podunavlju i Pomoravlju povremeno i jak jugoistočni vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima, krajem daba u slabljenju. Maksimalna temperatura od 23 do 28°C.

U Beogradu danas promenljivo oblačno i toplo, a očekuje se i pojava kiše i pljuskova >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sa grmljavinom. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar, povremeno i sa jakim udarima, krajem dana u slabljenju. Maksimalna temperatura 27°C.

Biometeorološke prilike će imati relativno nepovolјan uticaj na hronične bolesnike, pa im se savetuje da smanje uobičajene aktivnosti i striktno poštuju savete lekara. Srčani i psihički bolesnici, kao i astmatičari će biti posebno osetlјivi. Mogući su glavobolјa, reumatski bolovi i zamaranje, a razdražlјivost će najizraženija biti u oblasti sa pojačanim vetrom. Učesnicima u saobraćaju je neophodna maksimalna koncentracija.

Izvor: weather2umbrella, RHMZ

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Vremenska prognoza za naredna četiri dana

Izvor: BanjalukaLive.com, 12.Sep.2014

U BiH sutra će biti promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima i porastom dnevne temperature. Najviša dnevna temperatura iznosiće od dva do sedam, na jugu do 12 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda, prenosi BUKA. Prolazno naoblačenje u ranim...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.