Vremenska prognoza: Umereno oblačno i suvo, do 20 stepeni

Izvor: BKTV News, 30.Sep.2018, 06:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vremenska prognoza: Umereno oblačno i suvo, do 20 stepeni

U većem delu Srbije danas će biti umereno oblačno i suvo, samo ujutro i pre podne na severozapadu pretežno sunčano. Do kraja dana doći će do delimičnog razvedravanja.

Najniža temperatura biće od 3 do 12 stepeni, a najviša od 15 do 20 stepeni.

U Beogradu će veći deo dana biti umereno oblačno i suvo. Kasnije po podne i uveče doći će do razvedravanja. Najniža temperatura biće oko 8, najviša oko 17 stepeni.

Prema prognozi za narednih sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dana, u ponedeljak će u većem delu Srbije biti pretežno sunčano i malo toplije, samo u Negotinskoj Krajini umereno oblačno. U košavskom području duvaće umeren i jak jugoistočni vetar.

U utorak i sredu se očekuje umereno oblačno i uglavnom suvo. Od četvrtka pretežno sunčano uz dalji porast temperature. Krajem perioda u košavskom području će ojačati jugoistočni vetar.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA

Očekuje se nešto povoljnija biometeorološka situacija za većinu hronično obolelih. Nervno labilne osobe i cerebrovaskularni bolesnici mogu osetiti izražene tegobe tokom dana. Kod osetljivih osoba mogući su glavobolja, pospanost i neraspoloženje. Neophodan je povećan oprez u saobraćaju.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Vremenska prognoza – 1. oktobar

Izvor: RTS, 30.Sep.2018

Tokom dana u većem delu zemlje pretežno sunčano i malo toplije, samo na istoku i jugoistoku umereno oblačno. . Vetar slab i umeren, u košavskom području i jak, jugoistočni. Najviša dnevna temperatura od 17 do 23 stepena....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.