Vremenska prognoza: Temperatura ide u minus (TABELA)

Izvor: BKTV News, 10.Nov.2018, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vremenska prognoza: Temperatura ide u minus (TABELA)

Ujutro ponegde po kotlinama, rečnim dolinama i visoravnima magla.

Tokom dana umereno oblačno, ali suvo. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od -2 do 7, a najviša od 15 do 19 stepeni.

Prema prognozi do 18. novembra, u sredu prolazno naoblačenje sa pojačanim severozapadnim vetrom i padom temperature. U ostalim danima pretežno sunčano sa temperaturom oko ili malo iznad prosečnih vrednosti.

FOTO: Printscreen RHMZ

>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA

Nastavak relativno povolјne biometeorološke situacije za većinu hroničnih bolesnika. Izvesne tegobe mogu osećati osobe sa srčanim smetnjama i astmatičari. Kod meteoropata se mogući nesanica i razdražlјivost. Učesnicima u saobraćaju se savetuje povećana pažnja.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

VREMENSKA PROGNOZA: Živa ide i do +21

Izvor: Večernje novosti, 10.Nov.2018

I narednih dana, sim u sredu, prema najavama meteorologa očekuje se lepo vreme sa prijatnim temperaturama za novembar. Vikend i radnu nedelju obeležiće dani sa dosta sunca SUNČANO, lepo lice jeseni nastaviće se i tokom ovog vikenda i predstojeće radne sedmice. Osim u sredu,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.