Izvor: Blic, 06.Dec.2021, 11:18

Vreme je za Carnex riblju paštetu!

Carnex riblje paštete pripremljene su prema posebnoj recepturi, od odabranih delova rečne ili morske ribe i u kombinaciji sa najboljim začinima. Od sada u novom plavom dizajnu, a dobro poznatog i jedinstvenog ukusa, mogu se servirati na razne načine, kao deo glavnog obroka, užine ili kao deo posluženja, za sve one koji vole dobar i kvalitetan posni zalogaj. Zadovoljiće i one najzahtevnije, koji strogo vode računa o laganoj ishrani. Samo je potrebno pustiti mašti na volju i pustiti da vas povede inspiracija. Dodajte koju maslinu, paradajz ili crveni luk sa maslinovim uljem i dobićete svež i ukusan zalogaj koji će se dopasti svakom gostu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.