Voziti sporije zbog udara vetra

Izvor: Blic, 31.Okt.2015, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voziti sporije zbog udara vetra

Auto-moto savez Srbije saopštio je danas da u košavskom području povremeno treba računati na jače udare vetra, koji i te kako mogu da ugroze bezbednost u vožnji, zbog čega je neophodna sporija vožnja preko mostova i nadvožnjaka gde su udari vetra najjači.

Iz tog saveza ukazuju da se subotom uglavnom više putuje prema vikend naseljima i izletištima, pa je saobraćaj na tim putevima umerenog inteziteta.

Zbog radova na velikom broju deonica saobraćaj usporen, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a na pojedinim su mogući i kraći zastoji.

Iz tog saveza najavljuju da će u narednih godinu dana 17.000 vojnih i civilnih osoba sa invaliditetom imaće pravo na besplatan tehnički pregled u okviru mreže AMŠ.

Akcija se sprovodi u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, a osobe sa invaliditetom će pored besplatnog tehničkog pregleda i uz polisu AMS Osiguranja od autoodgovornosti, imati pravo i na 50 odsto popusta na kupovinu Super članskog paketa AMŠ, kojim ostvaruju besplatne usluge i velike uštede na putevima Srbije i kontinentalne Evrope.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vozite sporije zbog udara košave

Izvor: Radio 021, 31.Okt.2015

Auto-moto savez Srbije saopštio je danas da u košavskom području povremeno treba računati na jače udare vetra, koji i te kako mogu da ugroze bezbednost u vožnji, zbog čega je neophodna sporija vožnja preko mostova i nadvožnjaka gde su udari vetra najjači...Iz AMSS ukazuju da se subotom uglavnom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.