Vlaisavljević: Aerodom Nikola Tesla bezbedan

Izvor: Blic, 29.Jun.2016, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlaisavljević: Aerodom Nikola Tesla bezbedan

Bezbednosna situacija na aerodromu "Nikola Tesla" je redovna, sistem bezbednosti funkcioniše, a svi letovi, osim onih prema aerodromu Ataturk u Istanbulu, odvijaju se normalno, izjavio je danas vršilac dužnosti generalnog direktora Saša Vlaisavljević.

Na aerodromu funkcionše integrisani sistem bezbednosti i njegove službe su u intenzivnoj koordinaciji sa nadležnim državnim organima koji sprovode mere bezbednosti, istakao je Vlaisavljević.

"Svi letovi, osim letova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prema aerodromu Ataturk u Istanbulu, normalno se odvijaju i u skladu su sa redovnim bezbednosnim procedurama. Bezbednosna sitacija na beogradskom aerodromu je redovna", poručio je Vlaisavljević.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bezbednosna situacija na beogradskom aerodromu redovna

Izvor: N1 televizija, 29.Jun.2016

Vršilac dužnosti generalnog direktora aerodroma "Nikola Tesla” Saša Vlaisavljević izjavio je da je bezbednosna situacija na aerodromu redovna i da se svi letovi, osim odlaznih ka istanbulskom aerodromu "Kemal Ataturk" odvijaju normalno i u skladu sa redovnim bezbednosnim procedurama..."Na aerodromu...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.