Vlada potvrdila: Starim studentima još dve godine

Izvor: RTS, 05.Sep.2019, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada potvrdila: Starim studentima još dve godine

Vlada Srbije usvojila je Predlog zakona o izmenama Zakona o visokom obrazovanju, kojim se omogućava studentima koji su studije upisali do 10. septembra 2005. godine da fakultete završe u naredne dve školske godine.
Propisivanjem novih rokova za završetak studija po započetom nastavnom planu i programu, uslovima i pravilima studija, stvaraju se uslovi za studente koji do kraja školske 2018/2019. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nisu uspeli da završe studije, to učine u narednom periodu u trajanju od dve školske godine, navodi se u saopštenju posle sednice vlade.
Utvrđenim novim rokovima završetak tih studija predviđen je do kraja školske 2020/2021. godine, a za studente upisane na integrisane studije iz polja medicinskih nauka do kraja 2021/2022. godine, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada Srbije odobrila, starim studentima rok još dve godine

Izvor: B92, 05.Sep.2019

Vlada Srbije je na današnjoj sednici usvojila Predlog zakona o izmenama Zakona o visokom obrazovanju...Njim se omogućava studentima koji su studije upisali do 10. septembra 2005. godine da fakultete završe u naredne dve školske godine...Propisivanjem novih rokova za završetak studija po započetom...

Nastavak na B92...

NOVA PRAVILA: Usvojen zakon, ovo je KONAČAN ROK za stare studente

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2019

Novi rokovi za završetak studija po započetom nastavnom planu i programu...Vlada Srbije usvojila je danas Predlog zakona o izmenama Zakona o visokom obrazovanju, kojim se omogućava studentima koji su studije upisali do 10. septembra 2005. godine da fakultete završe u naredne dve školske godine...Propisivanjem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.