Vesić: Beograd spreman za sneg

Izvor: RTS, 25.Jan.2015, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Beograd spreman za sneg

Sve službe i preduzeća u Beogradu spremno dočekuju najavljene snežne padavine, koje se očekuju u drugoj polovini dana i tokom noći, kaže gradski menadžer Goran Vesić.
Goran Vesić je rekao da će, prema najavi meteorologa, padavine biti intezivirane tokom noći, kada se očekuje formiranje snežnog pokrivača od dva do tri centimetra, navodi se u saopštenju Grada Beograda, a prenosi Tanjug.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Gradski menadžer je podsetio da se grad uspešno izborio i sa mnogo obilnijim padavinama i ledenim talasom koji je zadesio prestonicu oko Nove godine.
"Trenutno se nadležne gradske službe i preduzeća nalaze u Trećem stepenu pripravnosti, dok će noćas on biti podignut na viši nivo za jedan stepen. Takođe će biti posipana so po kolovozu, jer će temperatura biti oko nule, ali se ne očekuju veći problemi", istakao je Vesić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.