Velibor Bakić uhapšen!

Izvor: Mondo, 22.Apr.2016, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velibor Bakić uhapšen!

Velibor Bakić, koji je pravosnažno osuđen na 15 godina zatvora zbog ubistva Smaila Tarića iz Malog Zvornika 2008. godine, uhapšen je danas u Beogradu zbog sumnje da je izvršio krivično delo iznude.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Bakić trenutno čeka da ga pozovu na odsluženje kazne zbog ubistva Smaila Tarića čija je odsečena glava pronađena u Bulevaru kralja Aleksandra.

Policija ga je privela po nalogu Tužilaštva za organizovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kriminal i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden u Tužilaštvo na saslušanje, pišu "Novosti".

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 15 godina zatvora Velibora Bakića u junu 2015 zbog ubistva Tarića .

Ovaj slučaj je svojevremeno izazvao veliku pažnju javnosti s obzirom da je odrubljena glava Tarića pronađena u crnoj plastičnoj kesi 22. avgusta 2008. u Bulevaru kralja Aleksandra, posle anonimne dojave upućene beogradskim medijima, dok je policija sutradan u donjem delu Karađorđevog parka u Beogradu pronašla i spaljeno Tarićevo telo u žbunju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osuđeni ubica uhapšen u Beogradu dok čeka zatvor

Izvor: B92, 22.Apr.2016

Beograd -- Velibor Bakić, koji je osuđen na 15 godina zbog ubistva Smaila Tarića, uhapšen je u Beogradu, javljaju “Večernje novosti“...Prema navodima portala beogradskog lista, Bakić, koji je 2008. godine počinio svirepo ubistvo, uhapšen je pod sumnjom da je izvršio krivično delo iznude...On...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.