Vanredni vozovi iz Ljubljane

Izvor: Glas javnosti, Beta, 30.Dec.2010, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredni vozovi iz Ljubljane

BEOGRAD - Železnice Srbije saopštile su da će tokom novogodišnjih praznika uvesti posebne vozove na relaciji Ljubljana - Beograd - Ljubljana, zbog povećanog interesovanja putnika iz Slovenije.

Kako se navodi u saopštenju, posebni vozovi iz Ljubljane polaze za Beograd 29. decembra u 23.05, i 30. decembra u 01.45, a po redu vožnje u glavni grad bi trebalo da stignu u 08.00 i 11.40 minuta.

Iz Beograda za Ljubljanu 2. januara posebni vozovi polaze u 11.55 i 13.00, a stižu >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u Ljubljanu u 22.55 i 3. januara u 00.10. U saopštenju Železnca Srbije se navodi da se očekuje više od 600 putnika iz Slovenije koji će za novogodišnju proslavu biti u srpskoj prestonici.

- Železnice Srbije će intenzivno pratiti potrebe putničkog saobraćaja u vreme novogodišnjih i božićnih praznika i u skladu s tim će se uvoditi posebni vozovi i pojačavati redovni dodatnim kolima - piše u saopštenju.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.