Izvor: TangoSix.rs, 21.Jun.2019, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[VIDEO] Kako je Utva projektovala poboljšanja na Sovi

Projekat četvorosede Utve može se posmatrati kao novi proizvod ili preciznije kao poboljšanje karakteristika Utve 75. Utva Avioindustrija, sada i sa novim vizuelnim identitetom (restilizovan logo), uspešno realizuje letna ispitivanja. Tango Six je u avgustu prošle godine prisustvovao i njenom novom letu.
Sova će biti tradicionalno izložena u okviru štanda Jugoimporta na ovogodišnjem Partneru a priča o projektovanju poboljšanja strukture i drugih segmenata aviona priča je >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << i o sve većem broju Utvinih mladih vazduhoplovnih inženjera.
Kompanija CADCAM Data nedavno je snimila svoj korporativni video u kojem stavlja fokus upravo na ove mlade ljude promovišući poznato rešenje kompanije Dassault Systemes, program CATIA.
Ako ste (vazduhoplovni) inženjer i zanimaju vas nove primene kako programa Catia tako i Utvino iskustvo u njegovom korišćenju svratite na Partner i posetite štand kompanije CADCAM Data. Posebno u četvrtak kada će kompanija Jugoimport održati prezetaciju naslovljenu „Digitalna transformacija poslovnih procesa kompanije Jugoimport SDPR“, gde ćete imati prilike da se sretnete sa Rukovodiocem sektora za razvoj Milanom Furtulom i na kojoj ćete moći, između ostalog, da čujete i iskustva ove kompanije u primeni Dassault Systemes softverskih rešenja.
Do tada, za sve ljubitelje projektovanja aviona, pogledajte kako je Utva koristila CATIA softver:

The post [VIDEO] Kako je Utva projektovala poboljšanja na Sovi appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.