Užas u Ubu: Psi čoveku odgrizli nos

Izvor: Mondo, 19.Sep.2017, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas u Ubu: Psi čoveku odgrizli nos

Lazarevčaninu S. S. (78), odgrizen je veći deo nosa i zadobio je brojne ujede po rukama i licu, kada su ga u Ulici nemačkih interniraca u Ubu napala dva psa rase bokser.

Foto: youtube/screenshot

Napad se dogodio ispred kapije dvorišta njihovog vlasnika, pišu "Večernje novosti".

Teško povređeni S. S. operisan je i smešten je na Odeljenje intenzivne nege Opšte bolnice u Valjevu i njegovo stanje je stabilno.

Zbog njegovog zdravstvenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stanja, policija juče nije mogla da uzme izjavu S. S., a nezvanično, list saznaje da je vlasnik pasa rekao da su se psi nalazili u dvorištu i da je kapija bila zatvorena. Istraga će utvrditi da li se kapija otvorila, ili je S. S. otvorio.

UŽAS u Barajevu: Psi unakazili ženu, napali i dete

Uviđaj su obavili policija i Osnovno javno tužilaštvo u Ubu.

"Na zbrinjavanju povreda na rukama i licu S. S. angažovani su hirurzi i ortopedi, pacijent nije u životnoj opasnosti, a verovatno će tokom lečenja biti podvrgnut i dodatnim hirurškim intervencijama, kada je u pitanju rekonstrukcija nosa", kaže Kristina Paramentić, portparol Opšte bolnice Valjevo.

Sa ovom rasom mora oprezno

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.