Užas u Beogradu:Autobusom u golf, ima povređenih

Izvor: Mondo, 13.Mar.2018, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas u Beogradu:Autobusom u "golf", ima povređenih

Dve žene teško su povređene u sudaru autobusa i putničkog automobila na Obrenovačkom putu u Beogradu. Nekoliko minuta ranije na istom putu još jedan udes!

Foto: MONDO, Mario Milojević

Prema prvim informacijama, sudar se dogodio kada je autobus naleteo na automobil "golf" koji je stajao na putu.

Pretpostavlja se da su povređene žene bile u putničkom automobilu.

Suvozač u automobilu, ženska osoba od 25 godina zadobila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << teške povrede i prevezena je na reanimaciju u Urgentni centar, dok je ženska osoba od 47 godina, takođe, zadobila tešku povredu, ali je u svesnom stanju prevežena u Urgentni centar, bez potrebe za reanimacijom.

Vozač autobusa imao je stresnu situaciju, ali da će biti zbrinut na terenu, kaže Nada Macura iz Hitne pomoći.

Na mestu nesreće bile su tri ekipe Hitne pomoći.

Na tom delu puta bio je zastoj, ali je u međuvremenu sve raščišćeno i saobraćaj je ponovo uspostavljen.

Pet minuta ranije dogodio se još jedan udes na Obrenovačkom putu kada su se sudarila dva automobila. U tom udesu je jedna osoba povređena.

U MUP-u za Tanjug kažu da je u udesu dva putnička vozila, koji se dogodio u 9 i 15 časova, jedna osoba  lakše povređena.

Drama na autoputu! (FOTO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.