Užas na auto-putu: Kilometarske kolone kod Vrčina!

Izvor: BKTV News, 20.Okt.2017, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas na auto-putu: Kilometarske kolone kod Vrčina!

Kolona je nastala zbog radova koji se na tom delu auto puta izvode od 7.00 do 17.00 sati, kažu u AMS S i dodaju da su za saobraćaj zatvorene preticajna i srednja traka, a da se koristi samo zaustavna traka.

Izvršena primopredaja migova! (FOTO)

"Što se tiče zadržavanja okvirno vreme nemamo, ali kolona se prostire od skretanja za obilaznicu, znači ka Bubanj potoku, pa sve do naplatne rampe Vrčin. Na samoj rampi nema zadržavanja", navode u AMS S.

Obišao mesto koje je oduvek želeo da vidi: Evo šta je Šojgu darovao Hramu Svetog Save (FOTO)

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

SAOBRAĆAJNI KOLAPS: Kolone vozila na autoputu kod Vrčina

Izvor: Večernje novosti, 20.Okt.2017

Na autoputu kod Vrčina u smeru od Beograda prema Nišu formirala se kolona vozila duga pet kilometara, rečeno je Tanjugu u Auto-moto savezu Srbije BEOGRAD - Na autoputu kod Vrčina u smeru od Beograda prema Nišu formirala se kolona vozila duga pet kilometara, rečeno je Tanjugu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.