Užas: Deda silovao tinejdžerku kod Vršca?

Izvor: Mondo, 26.Maj.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas: Deda silovao tinejdžerku kod Vršca?

Maloletna T. J. (17) iz hraniteljske porodice, koja živi u Pavlišu, silovana je u nedelju u vikendici nadomak ovog sela.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Zbog ovog krivičnog dela priveden je Ž. B. (61), takođe iz Pavliša, koji će danas biti saslušan u Višem tužilaštvu u Pančevu, piše portal "evršac.rs"

On se tereti da je dva puta silovao devojčicu, koja je, inače, mentalno nedovoljno razvijena.

T. J. je odmah po prijavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << odvedena na ginekološki pregled van Vršca, gde je utvrđeno da je silovana. Kako nezvanično saznajemo, inspektori policije utvrđuju da li se to dogodilo samo dva puta i da li je u pitanju samo Ž. B.

U hraniteljskoj porodici iz Pavliša, sa kojom je T. J. živela, ima još nekoliko dece.

Toj porodici zbog ovog slučaja neće biti ukinut status hranitelja, jer ih zakon tretira kao roditelje, ali će devojčica biti premeštena u drugu hraniteljsku porodicu, piše portal.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.