Unapređenja daljinskog sistema grejanja

Izvor: Beta OMS, 18.Mar.2014, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unapređenja daljinskog sistema grejanja

Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević, sa saradnicima, održao je danas prvi radni sastanak sa predstavnicima konsultantskog konzorcijuma angažovanog za izradu studije izvodljivosti za izgradnju toplane u Šapcu koja bi kao energent koristila biomasu. Na skupu su dogovorene konkretne aktivnosti u prikupljanju podataka neophodnih za izradu studije koja je korak ka primeni projekta unapređenja daljinskog sistema grejanja u Šapcu.

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi korak za elektranu na biomasu

Izvor: B92, 18.Mar.2014

Šabac -- Održan je prvi sastanak s predstavnicima konsultantskog konzorcijuma koji treba da izradi studiju izvodljivosti za izgradnju toplane u Šapcu...Elektrana bi kao energent koristila biomasu...Gradska uprava je saopštila da su na sastanku dogovorene konkretne aktivnosti u prikupljanju podataka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.