Umro još jedan muškarac nađen u cisterni u Futogu!

Izvor: Mondo, 23.Maj.2019, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro još jedan muškarac nađen u cisterni u Futogu!

Još jedan muškarac od četvorice pronađenih u praznoj cisterni u perionici u Futogu je preminuo, potvrdili su danas u Kliničkom centru Vojvodine.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović ilustracija

Iz KCV je saopšteno da je on preminuo tokom noći.

"U toku noći u Urgentnom centru KCV preminula je druga osoba od četvorice koji su pronađeni u besvesnom stanju sa znakovima toplotnog udara i hipoksije u cisterni. Dva pacijenta su i dalje u teškom stanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nalaze se na Odeljenju intenzivne terapije UC pod stalnim lekarskim nadzorom", saopšteno je iz te ustanove.

Četvoricu mlađih muškaraca pre dva dana našao je vozač kamiona, slovenačkih registarskih oznaka, kada je počeo da priprema kamion za pranje, u perionici u Futogu.

U cisterni nađene četiri osobe, bore im se za život!

Kada je otvorio poklopac prazne cisterne ugledao je četvoricu muškaraca, koji su ležali u besvesnom stanju. Radnici perionice pokušali su da ih osveste polivajući ih vodom.

U novosadskoj policiji kažu da je utvrđeno da su dvojica muškaraca iz Avganistana, dok se nije utvrdilo državljanstvo druge dvojice.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Preminuo i drugi migrant pronađen u cisterni

Izvor: RTS, 23.Maj.2019

I drugi migrant od četvorice pronađenih u praznoj cisterni u perionici u Futogu je preminuo, potvrđeno je RTS-u u Kliničkom centru Vojvodine. . Iz KCV je saopšteno da je muškarac preminuo tokom noći.."U toku noći u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.