Umesto jutarnjeg, od danas večernji voz za Bar

Izvor: NaDlanu.com, 07.Jun.2014, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto jutarnjeg, od danas večernji voz za Bar

Železnice Srbije će od danas u saobraćaju sa Crnom Gorom, umesto jutarnjeg voza, uvesti večernji voz od Beograda do Bara i to će, do daljeg, biti jedini medjunarodni voz koji će saobraćati na toj relaciji.

Iz beogradske železničke stanice medjunarodni voz za Bar polaziće u 18.05 sati i saobraćaće pomoćnim prevoznim putem preko Lapova i Kraljeva, saopštile su Železnice Srbije.

Voz će se na tom pravcu zaustavljati u železničkim stanicama: Velika Plana, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Lapovo, Kragujevac, Kraljevo, Čačak i Užice i nastavljati dalje redovnom trasom do Bara. Dolazak voza u Bar je u 10.24 sati.

Iz Bara će voz polaziti u 17.00 sati i od Užica će, takodje, saobraćati pomoćnim prevoznim pravcem do Beograda. Dolazak voza u naš Beograd je planiran u 9.28 sati.

U sastavu medjunarodnog voza biće vagoni za sedenje, kušet i spavaća kola, dok privremeno neće saobraćati vagoni za prevoz praćenih automobila.

Do uspostavljanja redovnog saobraćaja barskom prugom preko Valjeva i Požege, privremeno neće saobraćati redovni vozovi iz Beograda za Bar u 9.10 i 20.10 sati, kao i sezonski vozovi iz Subotice u 18.18 sati, autovoz iz Beograda u 21.10 sati i direktni vagoni iz Moskve, Praga i Budimpešte za Bar.

Izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.