Ukupna šteta najmanje milion evra

Izvor: Danas, 11.Okt.2010, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukupna šteta najmanje milion evra

Ekipe javnih komunalnih preduzeća vrlo brzo su očistile čitav grad od posledica huliganskog demoliranja. Ono što nije moglo odmah da bude sanirano, nastavljeno je da se popravlja i juče, kako bi se život u gradu potpuno normalizovao. Intenzivno se radilo na saniranju oštećenja na saobraćajnoj signalizaciji i čišćenju saobraćajnica.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

GRADSKA PREDUZEĆA OTKLANJAJU ŠTETU POSLE DIVLJANJA

Izvor: Kurir, 11.Okt.2010

BEOGRAD - Gradska komunalna preduzeća nastavila su sa saniranjem posledica divljanja na beogradskim ulicama tokom, pre i posle "Parade ponosa", gde štete, prema prvim procenama, iznose milion evra, saopšteno je iz Gradske uprave. Član Gradskog veća i zamenik predsednika Štaba za vanredne situacije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.