Ukinut besplatan prevoz za najstarije Užičane

Izvor: Danas, 06.Okt.2011, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukinut besplatan prevoz za najstarije Užičane

Nakon što je preduzeće Zlatan prevoz od 1. oktobra ukinulo besplatan prevoz za Užičane starije od 65 godina, jer navodno grad tom preduzeću duguje 14,2 miliona dinara, gradska vlast je uzvratila da je sve svoje obaveze ispunila prema tom preduzeću, i da takav postupak prevoznika predstavlja jednostrano kršenje zajedničkog ugovora. Odlukom užičkog prevoznika, bez povlastica za besplatan javni prevoz ostalo je oko sedam hiljada Užičana starijih od 65 godina.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Stariji Užičani bez besplatnog prevoza

Izvor: Blic, 07.Okt.2011, 03:05

Oko sedam hiljada Užičana starijih od 65 godina ostalo je bez besplatnog autobuskog prevoza. Tu privilegiju ukinuo im je „Zlatan prevoz“, firma koja u Užicu održava autobuske linije na lokalu, uz obrazloženje da mu grad na ime dotacija za prevoz povlašćene kategorije putnika duguje preko 14...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.