Ujutru hladno i slab mraz, preko dana oblačno

Izvor: BKTV News, 19.Feb.2017, 07:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujutru hladno i slab mraz, preko dana oblačno

Srbiju sutra očekuje hladno jutro sa slabim mrazem, a tokom dana na severu će biti uglavnom suvo, dok se u ostalim krajevima mestimično očekuje slab sneg, a na jugu ponegde susnežica.

Duvaće slab, severni i severozapadni vetar, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Jutarnje temperature kretaće se od -2 C do 1 C, a najviša dnevna temperatura od 1 C do 4 C.

Beograd očekuje oblačno i hladno vreme i slab severozapadni vetar. Jutarnja temperatura kretaće >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << se oko 0 C, dok najviša dnevna temperatura neće preći 3 stepena C.

Zimi ni približno nije kraj: Minus sve do aprila, danas i sneg (TABELE)

Naredne nedelje očekuje se promenljiva oblačnost i topliji dani, uglavnom suvi sa dužim sunčanim periodima.

U subotu se prvo u severnim, a zatim i u ostalim krajevima očekuje jače naoblačenje sa kišom, snegom i osetnim padom temperature. Nedelja donosi prestanak padavina.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji danas oblačno i hladno, mestimično sa slabim snegom

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2017

Pogledajte kakvo nas vreme očekuje danas..U Srbiji će danas biti oblačno i hladno vreme, na severu uglavnom suvo, a u ostalim krajevima mestimično sa slabim snegom, na jugu ponegde i sa susnežicom, dok se uveče očekuje postepeni prestanak padavina, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Duvaće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

SPREMITE SE ZA NOVI TEMPERATURNI ŠOK: Danas SNEG I NULA, a u PETAK i do 19 STEPENI

Izvor: Kurir, 19.Feb.2017

...Duvaće slab, severni i severozapadni vetar, saopštio je Republički hidrometeorološki zavodJutarnje temperature kretaće se od -2 C do 1 C, a najviša dnevna temperatura od 1 C do 4 C..Beograd danas očekuje oblačno i hladno vreme i slab severozapadni vetarJutarnja temperatura kretaće se oko...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.