Uhapšeni zbog razbijanja kluba u Beton hali

Izvor: Mondo, 11.Okt.2018, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog razbijanja kluba u Beton hali

Beogradska policija uhapsila je M. Č. (24) i P. K. (25) zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje.

Foto: Mondo/Goran Sivački

Oni se sumnjiče da su pretukli nekoliko ljudi i polomili inventar "u jednom beogradskom ugostiteljskom objektu". Policija ne navodia li pretpostavlja se da je to najnoviji slučaj demoliranja novootvorenog kluba "Komitet" u popularnoj Beton hali.

Policija je, povodom istog događaja, prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uhapsila M. H. (25) koji se, takođe, sumnjiči za krivično delo nasilničko ponašanje.

Demoliranje noćnog kluba - rat "Grobara"?

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu identifikovali su sve učesnike ovog događaja i intenzivno tragaju za više osoba.

Protiv osumnjičenog M. Č. biće podneta i krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, pošto je policija prilikom pretresa automobila "pežo" u kome se nalazio pronašla 20 grama kokaina, koji je bio zapakovan u više kesica.

Bojan Marović o tuči u klubu: Dobro je, živi smo!

Policija je zbog sumnje da je počinio isto krivično delo uhapsila i M. P. (37), koji se zajedno sa osumnjičenim M. Č. nalazio u vozilu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.