Uhapšeni mladići zbog ubistva! Taksista zaklan

Izvor: Mondo, 08.Feb.2016, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni mladići zbog ubistva! Taksista zaklan

Taksista iz Šapca (60) preminuo je nakon što ga je oštrim predmetom, najverovatnije nožem, putnik napao tokom vožnje. Uhapšena dvojica mladića.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu su, nakon intenzivnog  operativnog rada, za nepunih 16 sati, ušli u trag i uhapsili dve osobe za koje se  sumnja da su sinoć, u večernjim časovima, tokom taksi vožnje u selu Metlić kod  Šapca, nožem naneli smrtonosne povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << taksisti u predelu  vrata.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo, uhapšeni su M.I. (1997) i M.P. (1996) iz okoline Šapca. Prilikom hapšenja,  policija je pronašla nož kojim je izvršeno krivično delo.

Vozaču taksi-službe "Siti" naneta je povreda na vratu. On je uspeo da pozove pomoć, a pronađen je izmedu sela Zablaće i Metlić, u blizini spomen-kompleksa "Ašikov grob".

Ekipe Hitne pomoći su teško povređenog muškarca prevezle u bolnicu, gde je preminuo.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.